Home 1
Home 2
Home 2
Home 4
Home 5

De vrijwilligers: onmisbare inzet

Een belangrijk deel van het onderhoud van het stadion wordt uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Zij combineren hun passie voor het stadion met twee rechterhanden. Hun onmisbare werk bestaat uit bijvoorbeeld het herstellen van het veld, het verwijderen van onkruid en gevallen bladeren en het schilderen van het vele houtwerk in het stadion. Daarnaast werken ze aan het herstellen van bouwkundige constructies, zoals het herstel van de tribunes en de kassahuisjes. 

Ook ligt menig pad en hekwerk op het stadion er dankzij hun werk weer strak bij.  Uiteraard werkt de groep in een gezellige sfeer samen en is er ruimte voor de inbreng van eigen ideeën. 

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk of wil je nagaan of het vrijwilligerschap een interessante optie voor jou is? Mail dan naar eventlocaties@boei.nl

In 2021 heeft BOEi tijdens een van de koffieochtenden een video gemaakt over Stadion de Wageningse Berg. De video waarin oud-spelers en vrijwilligers aan het woord komen is hier te bekijken.